Thriller rajongó vagyok


Amikor megláttam a Vérnarancs borítóját, tudtam, ezt a könyvet nekem el kell olvasni. Ránéztem és egyszerűen meg akartam szerezni. Kíváncsian vártam, mivel fog előrukkolni Harriet Tyce. Nem csalódtam. Az író első regénye meglehetősen korrekt pszichológiai thriller és jogi krimi egyben. Én pedig ugyebár ezen kategóriák nagy rajongója vagyok.

Kicsit lassan indult be a történet, de kíváncsian követtem a gondosan felépített eseményeket lapról lapra. Megérte!

Ha te is szívesen olvasol sötét, hátborzongató thrillereket, ez a te könyved lesz!

Olvasd el te is! —>

http:// http://bit.ly/vernarancs

Gyilkosság lényegében olyankor történik, amikor egy ép elméjű és ítélőképességű személy törvénytelen módon megöl valakit.

Fülszöveg:
Alisonnak mindene megvan. Odaadó férje, imádnivaló kislánya, felfelé ívelő karrierje – épp most kapta meg az első gyilkossági ügyet, amiben a védelmet képviseli. De nem minden az, aminek látszik. 
Csak még egy éjszaka, és véget vetek az egésznek. 
Alison túl sokat iszik, elhanyagolja a családját, és viszonya van egy kollégájával, aki feszegeti a határokat, amelyeket Alison már nem képes elviselni. 
Megtettem. Megöltem őt. Le kellene, hogy csukjanak. 
Alison ügyfele nem tagadja, hogy megkéselte a férjét. Be akarja ismerni a bűnösségét. De valami nem stimmel a történetében. Ha Alison megmenti ezt a nőt, az az első lépés lehet, hogy saját magát is megmentse. 
Figyellek. Tudom, mit csinálsz. 
De valaki ismeri Alison titkait. Valaki, aki azt akarja, hogy megfizessen, és aki nem áll meg addig, amíg Alison mindent el nem veszít. 
Egy felzaklató, ugyanakkor lenyűgöző történet a félelem erejéről, a vágyról, a féltékenységről és az árulásról, szerelemről és gyűlöletről. 
A Vérnarancs Harriet Tyce nagyszerű bemutatkozó regénye, mely meglepő, új hangot hoz az olyan pszichológiai thrillerek világába, mint amilyen a Bujdokló szenvedély vagy a Holtodiglan.

Leave a Reply