GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogy következnek sorrendben a könyveim?

A történeteimre nem jellemző a kötelező sorrend. Nem összefüggő sztorik, a főszereplők minden esetben cserélődnek. Ez alól csak a sorozatok kivételek. Négy olyan történetem van, ami családtörténet jellegű.

A remény hajnala

Törékeny vonzerő

Eltitkolt múlt

Elvarratlan szálak

Az utolsó kettőt ajánlott, de nem kötelező ebben a sorrendben olvasni.

Van további két történetem, ahol párhuzamosan futó szálak időnként kapcsolódnak. 

A sötétség fogságában

Ördögi kísértés

Kötelező sorrend

a Csábító-sorozatnál:

1. Arcátlan csábító

2. Érzéki csábító

3. Végzetes csábító

és a Bűnös viszony-sorozatnál:

1. Heather vonzásában

2. Joyce csapdájában

és van egy történetem, ami nem kapcsolódik egyikhez sem. 

Viharos érzelmek

Készítettem ehhez nektek egy térképet és egy rövid kis videót is 😉

http://bit.ly/annelgreen_alomgyar

Hol szerezhetőek be a novelláim?

Az ajándék novelláimhoz az Álomgyár Kiadó webshopjában leadott rendelésekkel juthattok hozzá. Ahhoz, hogy sikeresen célba érjen a novella is, néhány dologra figyeljetek:

  • 4000 Ft feletti rendelésnél 1 db.

– A megjegyzés rovatban jeleznetek kell, hogy melyik novellát kéritek. A kitöltött megjegyzés rovat minden esetben megjelenik a visszaigazoló e-mailben is. Ha mégsem találjátok a megjegyzéseteket az e-mailben, akkor kérlek, ezt minél előbb jelezzétek a webshop@alomgyar.hu e-mail-címre, hogy pótolni tudják a hiányosságot, mielőtt még útra kel a csomag.

– Kizárólag azt a novellát áll módjukban beletenni a csomagba, amelyiket a megjegyzés rovatban kértétek a rendelés során. Amennyiben valamilyen oknál fogva ezt elmulasztjátok, a későbbiekben nem tudják pótolni a hiányt postai úton. A novellák kiküldését a készlet erejéig tudják teljesíteni. Megértéseteket köszönjük.

Bővebb információ: https://alomgyar.hu/index.php/ajandek-novella

https://alomgyar.hu/index.php/ajandek-novella

Nézz körül az Álomgyár kínálatában: https://alomgyar.hu

Anne L. Green könyvek az Álomgyár Kiadó kínálatában: http://bit.ly/annelgreen_alomgyar

Igaz, hogy az Arcátlan csábítót valós események ihlették?

Igen. Hálás vagyok mindazoknak, akik biztattak ennek a könyvnek a megírására, és azoknak is, akik nem. Nekik köszönhetem, hogy mára sokkal érettebb történetet alkothattam.

Nekiveselkedtem a könyvnek és azon töprengtem, mennyire lehetek őszinte. A lelkemből feltörő érzések, emlékek azonban vallottak: átélt helyzetekről, tapasztalatokról, hogy milyen is behajtónak lenni, szerintem. Nem hirdetek kőbe vésett igéket, de fontos számomra, hogy elmondhassam, mi egy behajtó szerepe. Ezzel a történettel próbálom eloszlatni a tévhitet, hogy a behajtók csúnya, gonosz és rossz emberek. Egyszerűen csak emberek, ugyanolyanok, mint a szakácsok, varrónők, kőművesek, bankárok. Ugyanolyan hétköznapi dolgokkal küzdenek, és ugyanúgy hibázhatnak, mint bárki más.

„Követeléskezelő voltam. Közismertebb néven behajtó.

Mókásan hangzik, nem? Mintha titkos ügynök lettem volna, aki hitelintézeteknek dolgozik egy különleges megbízást teljesítve.

Behajtás? Mielőtt a cégnek, ahol dolgoztam, átléptem volna a küszöbét, azt sem tudtam, mi fán terem. Fiatalon keveredtem ebbe a világba, ami megtanított arra, hogy semmi sem fontosabb annál, mint hogy megvédjem önmagam. Ez egy olyan világ volt, ahol megkeményedhettem, le kellett vetkőznöm a naivságom és elő kellett csalnom magamból a túlélési ösztönöm. Bevallom, nem volt könnyű megvetni a lábam ezen a talajon.

A családomnak sok mindenről nem számoltam be. Ha csak a felét sejtették volna annak, ami velem történik, minden bizonnyal sokkal rosszabb lett volna a helyzet, ami így sem volt túl rózsás.

Ez a hivatás tett engem azzá, aki most vagyok.

De milyen emberré is váltam ezen az úton? Lelketlen volnék?

Nem tartom magam annak.

Szívtelenül tipornék el másokat?

Soha nem tettem ilyet.

Csináltam olyat, amit később megbántam?

Ki nem? Minden éremnek két oldala van.

Mégsem érzem úgy, hogy tévedtem volna. Ez volt az én utam, az én döntésem és az én történetem.”

Ebben a könyvben nemcsak a velem történtek, hanem a mögöttes gondolataim is helyet kaptak, talán ez volt ebben a könyvben a legnehezebb. Kimondani, amit eddig elnyomtam magamban.

Megnézem: bit.ly/csabito-sorozat-alomgyar

Vállalok-e vidéken író-olvasói találkozókat?

Mindig nagy öröm számomra, ha személyesen is találkozhatok az olvasóimmal. Szívesen veszek részt előre egyeztetett időpontban jól megszervezett író-olvasó találkozókon.  Ezzel kapcsolatos megkereséseket fogadok a kapcsolatok menü pont alatt található elérhetőségek bármelyikén.