Viharos érzelmek idézetek

Nem az a fontos, ki voltam vagy vagyok, hanem az, hogy kivé válhatok. Számomra a boldogság nem megvalósíthatatlan eszmék elérését jelenti sokkal inkább egyszerű, kis dolgokat, mint például a családot. Megtanultam értékelni a békés és nyugodt életet.”

Igaz hát, hogy legtöbbször olyan helyen kapjuk meg az esélyt az élettől, ahol a legkevésbé számítunk rá.”

Az idő fogy, és néha bizony kockáztatni kell, mert olykor a dolgok csak egy hajszálon múlnak. A mi döntésünk: harcolunk, vagy feladjuk.”

Hiszek a találkozásban, ami elrendeltetett. Nem a sors szeszélye sodor egymáshoz két embert, sokkal inkább saját választásaink.”

Nem tudtam, hová vezethet az ilyen magas fokon égő vágy, a szenvedély hajszolása. Minden ember erre vágyik, ugyanakkor fél is attól, mikor és hogyan keríti ez a hatalmába. A mindennapokban csak egyetlen dologra fokuszál az ember, hogy ezt a felhalmozódott hatalmas feszültséget feloldja, és teret engedjen az izzó vágyakozásnak és a kielégülésnek. Magamévá akartam tenni ezt a mindent elsöprő érzelmet, a szenvedélyt, hogy képes lehessek ezért eltépni minden köteléket.”

Mélyen összeforrt a tekintetünk. Világéletemben a szemét néztem meg elsőként mindenkinek. És ennek a pasinak már az első találkozásnál belezúgtam a szikrázóan zöld szemeibe. Mindig olyan kifejezőek voltak, hogy úgy éreztem, olvasok benne, mintha a lelke mélyére látnék. Sokszor kaptam azon magamat, hogy nem tudok elszakadni a hipnotizáló, ragyogó zöld szemeitől. Ahogy most sem, de már nem is akartam.”

Életemben először őrülten szerelmes voltam, és ez a legintenzívebb emberi érzések egyike volt, amely a legmagasabbra emelt, hogy aztán a legmélyebbre taszítson, összetett, testi, érzelmi, szellemi szinten megjelenő élményegyüttes volt. Jason és köztem szenvedélyes vonzalom alakult ki, amely különleges folyamatokat indított el mindkettőnkben. Elhatalmasodott, és már nem tudtuk kezelni.”

Rádöbbentett, hogy a szerelem az egy olyasfajta megszállottság, amely nélkül lehet élni, de nem érdemes. A lényeg csupán annyi, hogy olyasvalakibe habarodjon bele az ember, aki viszonozza ezt a szenvedélyt.”

Pontosan olyannak szerettem, amilyen… féktelennek, tüzesnek, lázadónak… Minden alkalommal gondolkodás nélkül kimondta a véleményét és kimutatta az érzéseit. Ez – bár neki nem ismertem volna be – nagyon is tetszett. Az ilyen reakciók veszélyesek, romboláshoz és fejetlenséghez vezetnek, bennem mégis fellobbantott valami addig ismeretlen érzelmet. A szerelmet.”